Evenimente

Am fost nominalizata la Digital Divas 2018!

Saptamana trecuta va spuneam ca in 2012, la prima editie Digital Divas, am avut ocazia sa particip in calitate de speaker. Eram in anul II de facultate, la inceput de drum in cariera mea de om de comunicare si cu un rucsac plin cu visuri. Unele s-au implinit, altele au fost transformate, insa, la baza, am ramas aceeasi persoana pasionata, sincera si sufletista. M-a mai calit un pic viata de adult responsabil, insa tot pe pasiune ma bazez si acum, atunci cand iau decizii sau ma implic in proiecte.

Scriu articolul asta cu un tremurat pe care nu il pot controla. Tocmai am aflat ca am fost nominalizata la Digital Divas, anul asta, la 2 categorii. Avand in vedere ca “m-am reprofilat” de un an si doar de 3 luni mi-am lansat blogul de beauty, bucuria pe care o simt este enorma. Da, mi-au dat lacrimile si am tipat in birou ca nebuna! Poate pentru unii nu inseamna mai nimic, insa pentru mine este, in momentul asta, cea mai mare realizare ca blogger si youtuber de pana acum.

Vorbim despre ore de munca, despre idei esuate, despre curaj si mai ales, despre oameni. Ce legatura este intre oameni si treaba asta cu Digital Divas? Pai daca nu erau oameni care sa ma urmareasca, oameni pasionati de makeup si beauty si oameni care sa creada in mine atat ca makeup artist, cat si ca blogger, youtuber, cum vreti voi sa ma numiti, proiectul Sandra G’s Makeup nu ajungea pana aici.

Si pentru asta nu pot decat sa va multumesc din suflet si sa va promit ca voi munci de 10 ori mai mult pentru a va oferi mereu continut nou, educativ, autentic. Si acum ma duc cu gandul ca clipul pe care l-am realizat cu ocazia implinirii a 10 ani de blogging pe www.sandraclipea.ro si a un an de cand am postat primul clip pe YouTube, clipul in care am povestit ce am invatat eu intr-un an de YouTube.

Digital DivasRevenind la bucuria de azi, am fost nominalizata la categoriile Young Divas in Beauty Blogging si Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty, alaturi de alte 12 bloggerite si, respectiv, 14 youtuberite talentate si pasionate de beauty. Pentru mine e cel mai frumos rezultat al muncii mele din ultimele luni si nu pot decat sa va multumesc inca o data pentru sustinere si sa va invit sa ma votati daca vreti sa ma vedeti pe scena Digital Divas Awards, pe 24 aprilie.

Votarea online va avea loc in perioada 2 aprilie – 15 aprilie, pe link-ul de aici: http://www.2018.digitaldivas.ro/awards.php#top (butonul VOTEAZA ACUM este sub categoria Procesul de Jurizare). Veti primi un e-mail de confirmare, dupa care puteti incepe votarea. Puteti vota o singura optiune pentru fiecare categorie si puteti vota o singura data.

Pentru categoria 2 – Young Divas in Beauty Blogging ma gasiti sub numele de Sandra G’s Makeup, iar pentru categoria 6 – Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty ma gasiti sub numele de Sandra Georgescu. Dupa ce ati ales favoritii pentru fiecare categorie, nu uitati sa apasati butonul Voteaza! si gata!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Spread the Beauty si Multumesc din nou! <3

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *