Evenimente

Digital Divas 2018 – S-a dat startul inscrierilor!

Daca activati in mediul online, in domeniul beauty & fashion, probabil ati vazut deja ca s-a anuntat editia cu numarul 6 a celui mai mare eveniment al comunitatii de fashion si beauty din Romania – Digital Divas 2018.

La prima editie din 2012 am avut ocazia, la doar 20 de ani, abia intrata “in industrie”, sa particip in calitate de speaker. Eram de cateva saptamani Junior Consultant la Premium Communication, cea mai draga agentie de PR in care am lucrat vreodata. Obtinusem jobul prin intermediul social media si Cristi Manafu m-a invitat sa vorbesc despre asta in cadrul evenimentului. Cred ca am avut cele mai mari emotii din viata mea, insa o fost o super experienta. Puteti citi mai multe aici.

Acum, dupa 6 ani, ma aflu tot in blogosfera romaneasca, insa in zona de beauty, atat ca makeup artist, cat si ca iubitoare de social media. Digital Divas s-a transformat un pic de-a lungul timpului, insa misiunea celor de la Evensys si AVON a ramas aceeasi: sa promoveze femeile din mediul online romanesc care au ceva de spus. Evenimentul are loc pe 24 aprilie, la Palatul Bragadiru. Puteti cere acces fie pentru conferinta, fie pentru gala, fie, evident, pentru ambele. Invitatiile sunt pentru companii, ambasadori ai evenimentului si bloggeri acreditati.

Daca esti pasionat de beauty si fashion si ai si un blog, poti cere acreditare ca blogger care va comunica pentru eveniment. Inregistrarea la eveniment se face aici. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, veti primi raspuns in cateva zile daca ati primit sau nu invitatie.

Speakerii de anul asta sunt reprezentanti de seama atat ai industriei de fashion si beauty, cat si in online, cu activitate intensa in social media. Si am multe preferinte pe lista speakerilor :). Mai multe despre eveniment puteti afla de aici.

Si, desigur, stati cu ochii pe pagina lor de Facebook ca sa fiti la curent cu toate cele.

Ne vedem pe 24 aprilie! <3

Spread the Beauty!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *