Reviews

Urban Decay Heavy Metals Palette Review

Hello, dragilor! Saptamana trecuta m-a pus Satana sa merg in Sephora si sa-mi bag degetele in paleta Heavy Metals de la Urban Decay. Nu eram in cautarea unei palete cu nuante sidefate si, ca sa fiu sincera cu voi, nici dupa paletele de la Urban Decay nu ma omor. Ei, si ce credeti?! A fost dragoste la prima vedere!

Inainte sa intram in atmosfera, trebuie sa stiti ca paleta a fost lansata la finalul anului trecut si face parte din colectia de sarbatori “Heavy Metals”, desigur. Produsul este disponibil si in Romania, in magazinele Sephora la pretul de 249 lei, insa pe sephora.ro nu am vazut-o.

Urban Decay Heavy Metals cuprinde 20 de nuante metalice, spumoase, cum imi place mie sa spun, foaaaaaarte pigmentate, care, aplicate peste o baza pentru glitter, arata excelent. Va las mai jos cateva poze cu swatch-uri stangace (nimic organizat, swatch-uri facute imediat dupa ce mi-am cumparat-o, fara sa aranjez vreun setup sau ceva) si cu machiajul pe care l-am realizat pentru Valentine’s Day & Dragobete. By the way, habemus si tutorial in care vorbesc putin despre ultima paleta achizitionata in colectia mea.

Nuanta preferata e AMP, cel mai frumos turcoaz vazut pana acum. E cred ca si cea mai pigmentata nuanta din paleta, iar in imaginea de mai jos puteti vedea aplicat acest fard fara baza. It’s gorgeous! <3

Spread the Beauty! <3

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *